FinancesPersonals_01

Banderes_01_espBanderes_01_engBanderes_01_catA CESI hem creat una aplicació gratuïta per a sistemes Android amb la què t’ajudem a estalviar! … Com ja saps, gestionar diners és una cosa que absolutament tothom, sense excepcions, haurà de fer al llarg de la seva vida.

No solament és impossible viure sense gestionar diners, sinó que la manera en què els gestionis determinarà la teva vida, per bé o per mal, en tots els sentits.

Amb la nostra aplicació de “Finances Personals” podràs gestionar múltiples carteres des del teu telèfon o tauleta. Tindràs els conceptes habituals predefinits o podràs crear-ne tants de nous com vulguis per introduir els moviments de manera fàcil i ràpida.

D’aquesta manera podràs controlar els teus ingressos i despeses i, a partir de les dades introduïdes, obtindràs resums econòmics numèrics i gràfics, així com comparatives entre diferents períodes de temps.

En crear aquesta aplicació hem buscat la màxima simplicitat perquè puguis introduir tots els moviments en temps real amb el mínim esforç.

L’objectiu de l’aplicació és que sàpigues en què i com gastes els teus diners i d’aquesta manera facilitar-te la feina de controlar les teves finances i així puguis estalviar tant com vulguis.

Espero que en gaudeixis i, si tens qualsevol consulta i/o millora que proposar-nos, no dubtis en fer-nos-la arribar. Estarem encantats d’ajudar-te !

Aquí pots veure algunes captures de pantalla…

FinancesPersonals_02

I aquí tens l’enllaç a la botiga de GooglePlay: Finances Personals (CESI) [Disponible en català i castellà)

Print Friendly, PDF & Email
Si t'agrada, comparteix: